İbb Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu

WEB https://barbaroshportaokul.meb.k12.tr
Adres : Zümrütevler Mah. Ertuğrul Gazi Cad. No3 Maltepe İSTANBUL
VİZYON : VİZYONUMUZ Çağın gerektirdiği tüm donanımlara sahip olan, çevreci, sporcu ve sanatçı ruhlu bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi; insanlığa yararlı olmak için “Biz” ruhuyla çalışarak, saygılı, paylaşımcı, üretken, yenilik ve değişimlere açık, öğrenmeyi öğrenmiş, demokratik tutuma sahip, sosyal yönü güçlü, başarılı ve mutlu bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Bu Benim Eserimde Bölge Sergisine katıldık. Öğretmen Liderliği Projemiz Maltepe İlçesinde ses getirdi. Hayatında Bana da Yer Ver projesinde yer aldık. Okulumuz eTwinning Kalite Etiketi Aldı

Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08.30-15.15
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : DOĞAL GAZ KALORİFERLİ
Servis :
Ulaşım : KADIKÖY´DEN 19Z OTOBÜSÜ İLE MALTEPE´DEN KM40 OTOBÜSÜ İLE KARTAL´DAN 133N OTOBÜSÜ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : Nar City, Nish Adalar ve Kiptaş Maltepe Siteleri bölgesinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Maltepe E5 yolunun üst kısmında olup İlçe merkezine yaklaşık 5km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Basketbol, futbol, voleybol, Aikido, Okçuluk, Jimnastik, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler : Robotik Kodlama, Bilim Olimpiyatları
Proje Çalışmaları : Tubitak, e-Twinning, Erasmus